BOKA BILJETTER

Vill du bli partner eller utställare?


Nordens ledande B2B-konferens!

Vill du bli partner till The Sales Conference?


The Sales Conference arrangeras av oberoende analys- och forskningsföretaget ProSales Institute AB med målsättningen att föra samman beslutsfattare från Sveriges ledande företag med leverantörer, experter, och toppföreläsare för att skapa en unik mötesplats för kunskap, utbyte av erfarenheter, inspiration och nya affärsmöjligheter.
ProSales söker partnerföretag och utställare som besitter unik kunskap och tjänster och produkter som är relevanta för målgruppen.

Kontakta Henrik Larsson-Broman på henrik.larsson-broman@prosales.com eller tel. 0730-816 866

“Det är alltid inspirerande att ibland få umgås med människor som ser saker och ting som ligger lite längre fram än vad man själv gör, för att få fakta och kunskap på hur man bör navigera framgent.”
- Göran Olinder
Samhall

Att vara en del av The Sales Conference


Som partner eller utställare ges ditt företag möjlighet att: 

  • Få direktkontakt med en köpstark och beslutsfattande målgrupp som påverkar de affärsrelaterade investeringarna
  • Träffa utvecklingsorienterade chefer som ser nyttan med att investera i nya lösningar och produkter för framtiden
  • Skapa förtroende genom att synas i rätt sammanhang och koncept som redan har en hög trovärdighet
  • Kommunicera ert budskap före, under och efter själva konferensen via våra olika kanaler
  • Stärka och vårda ert varumärke, befästa en marknadsposition som en aktör att ”lita på” och träffa värdefulla affärskontakter som är befintliga eller potentiella kunder

Våra partners


Som partner ingår du även i ett nätverk med andra partners som stöttar och hjälper varandra i marknadsföring och försäljning. Här kan du se vilka som är partners i år:

Våra partners

Vem besöker The Sales Conference?


The Sales Conference riktar sig till beslutsfattare inom sälj- och marknadsföring i B2B-företag. Den primära målgruppen är CEOs, VDar, försäljnings-och marknadsdirektörer, försäljningschefer, affärsutvecklingsansvariga eller motsvarande.

Bland besökarna finner vi chefer från ledande företag som ABB, Aga, Atlas Copco, Atea, Canon, Dustin, Berendsen, Scandic, Skandia, SEB, Telenor, Tele2, Swedbank, Teracom, Tibnor, Oracle, HP, Tibnor m.fl.

sales-graph

 

 

 

 

Intresserad av att medverka?


Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta Henrik Larsson-Broman på henrik.larsson-broman@prosales.com eller tel. 0730-816 866