Book now

"EN DAG DÄR JAG FÅR TID ATT REFLEKTERA ÖVER VÅR FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING"


20.09.2019

Han är VD för brand-experience byrån Nine Yards och expert på att levandegöra varumärken och skapa upplevelser som berör. Dessutom ytterst ansvarig för eventproduktionen på The Sales Conference på Annexet, Stockholm Globe. Men behövs verkligen fysiska event i den digitala tidsåldern, Fredrik?

Nu har ni jobbat med The Sales Conference i två år - vad tycker du är bäst?

The Sales Conference är en fantastisk inspirationskälla och ett perfekt tillfälle för att nätverka med likasinnade. En dag där jag kan få tid att reflektera över hur vi kan utveckla vårt sälj och marknadsföring.

Du jobbar med fysiska event i dagens digitala samhälle. Vad har fysiska event egentligen för relevans - varför ska vi träffas?

Det fysiska mötet är fortfarande det absolut starkaste sättet att bygga relationer och upplevelser. Det behövs en mix av Live och Digitalt för att skapa starka upplevelser men oftast är det eventet som lägger grunden eftersom du kan påverka med flera sinnen. Digital kommunikation är sen ett perfekt komplement för att förlänga och förstärka upplevelser och relationer som uppstår på ett event som The Sales Conference till exempel.

Vad är den vanligaste misstaget som deltagare gör på event?

Att bara lyssna och inte ta tillvara på tillfället att skapa nya relationer med andra människor i samma bransch.

Vad är ditt bästa tips till den som ska delta på ett event som The Sales Conference?

Var nyfiken och interaktiv! Det gäller både innehållet som sänds från de olika scenerna med alla intressanta keynotes men också på alla andra deltagare och interaktionen mellan talarna, i pauser och fikaraster.

Fredrik har mer än 15 års erfarenhet av att skapa intressanta möten och upplevelser. Ta chansen att möta honom  och andra utvecklingsorienterade ledare på nordens främsta konferens om framtidens försäljning och marknadsföring - The Sales Conference den 19 november.

BOKA BILJETT NU