Vilken är din favoritblandning i en godispåse?


24.10.2018

Hur designar du din organisation för att möta de snabba förändringar som alla företag och organisationer ställs inför i dagens snabbrörliga samhälle? Träffa SalesOnly på The Sales Conference 8:e november och plocka ihop din ultimata mix.

Företag och organisationer idag verkar i en alltmer komplex och snabbrörlig omvärld. Mångt och mycket så drivs detta fram av den digitala revolutionen. Det är tydligt att tekniken går framåt med en aldrig tidigare skådad takt. Många organisationers produktivitet håller inte jämn takt med de tekniska framstegen. Innovationer och digitalisering kan skapa möjligheter som utvecklar verksamheten eller en närliggande eller helt ny, men vi måste också fånga dom. Alltså ställs nya krav på ledarskap och förändring i hela organisationen.

Hur rustad är din organisation för dessa förändringar? Går det att skapa ett kraftfullare, mänskligare och mer meningsfullt sätt att organisera oss?

Viktigaste utmaningen
Med tanke på förändringstakten och det ständiga trycket att anpassa sig är det inte förvånande att chefer säger att den viktigaste utmaningen är att bygga en framtidsorganisation. När vi tex rekryterar görs det fortfarande idag med siktet inställt mot en position som för tillfället måste fyllas. När medarbetare istället själva får vara med och definiera sin egen yrkesroll ökar sannolikheten att de hamnar på rätt plats, på en position där deras talanger och styrkor bäst kommer till sin rätt. När vi tillsätter chefer och ledare gör vi det baserat på gamla rutiner och traditioner. En väl fungerande flexibel organisation som är framtidsrustad måste börja idag. En organisation där istället alla tar ansvar för sitt område bidrar till att ledarrollen avlastas mycket, men det gäller också att kunna hantera många olika viljor. Det gäller att hitta balansen mellan en delegerande, flexibel och en lite mer beslutsam ledarstil.

Så, lägg fokus på att designa om din organisation till en mer snabbrörlig för att snabbt kunna möta förändringar. Premiera ansvarstagande medarbetare som kommer med egna idéer och som tar ansvar för sitt eget självledarskap. Det kommer vara en grundförutsättning när vi fortsätter in på 2019 och in i framtiden.

I vår monter kommer du bland annat kunna diskutera dessa frågor ovan och ”plocka ihop” din egen ultimata mix av organisation! Vi kommer också att utmana dig & din organisation med våra framtidsfrågor, tävlingar och mycket annat!

I flera års tid har rekryteringsföretaget SalesOnly varit huvudpartner på The Sales Conference. - Den största anledningen är att vi vill vara delaktiga i att vara med att skapa och forma framtidens försäljning. Vi är djupt intresserade av att förstå mekaniken bakom vad som skapar framgångsrika försäljningsorganisationer. Vi bjuder givetvis på kunskap och vägledning utifrån våra erfarenheter och tar gärna en diskussion med den som står inför utmaningar som att attrahera, rekrytera eller utveckla individer. Det säger Jenny Berge - tillträdande VD, som kommer att dela ut pris för Årets B2B commercial director under The Sales Award Gala.

SalesOnly grundades som ett specialistbolag 2010 av Wise Group AB för att möta marknadens ökade behov av att rekrytera kvalificerade säljare och säljchefer. Idag är man Nordens mest välrenommerade matchningsbyrå och det självklara förstavalet att kontakta avseende matchning av säljare och säljledning.

BOKA DIN BILJETT