Book now

The Sales Conference is back


12.04.2019

Vi följer upp succén 2018 med ett maxat 2019

Ett stort steg togs förra året med att The Sales Conference flyttade till en ny arena, Annexet, Ericsson Globe. Världstalare, fakta, trender och insikter om framtiden präglade dagen. Kvällen erbjöd enligt tradition Sales Awards, en sprakande gala med underhållning. 

2019 behåller vi i vårt fokus på fakta och trender. Vi har talare som täcker flera områden inom marknad och försäljning B2B. Vi stannar också på vår hemmaborg Annexet och Sales Award delas ut för tredje året. Experter i mässhallen och matnyttiga föreläsning även under dagens pauser. För 12:e året är The Sales Conference eventet som du, marknadschef, försäljningschef och VD på företag inom B2B inte får missa.

 
V6 - TSC18 Recap

Biljetter till 50% t.o.m 1:a maj

BOKA BILJETT NU

 

TALARE 2019 

Henrik-rund-1Henrik Larsson-Broman
TRE TRENDER INOM SÄLJ OCH MARKNAD 2020
Med över 1000 genomförda föreläsningar är Henrik en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom tillväxt, försäljning och marknadsföring. Han är inriktad på nya trender och fenomen och hur dessa påverkar strategier, ledarskap, organisationer och kultur samt vilka krav och tillväxtmöjligheter de skapar förmorgondagens organisationer. 2018 publicerade han tillsammans med trendforskaren Peter Siljerud boken Supertrenderna där de samlar 50 trender som kommer att forma framtidens marknadsföring och försäljning

 

 Jamie-rund-1
Jamie Anderson
LEADING THE PROFESSIONAL SALESFORCE: ENGAGING AND EXCITING CLIENTS
4 times TED speaker, and quoted in Business Week, the Economist, The Wall Street Journal and The Financial Times. Jamie Anderson is one of the world’s top 25 thinkers right now. His research and speaking focuses on the interconnectedness between sales, innovation, leadership, and corporate transformation, and he has advised a range of Fortune 500 firms on approaches to corporate renewal.

 

Jackie-rund-1Jackie Kothbauer
VINN AFFÄRER OCH BYGG SÄLJKRAFT GENOM ATT UTNYTTJA DET DIGITALA EKOSYSTEMET
Jackie ger sina följare och kunder framtidskunskap och verktyg för att skapa morgondagens kundupplevelser och bygga nya affärer med AI och nätsmarta medarbetare.
Jackie syns i TV, tidningar och poddar som en av Sveriges främsta digitala experter och har tre gånger utnämnts till en av världens 150 främsta kvinnliga futurister av Ross Dawson. Hon är listad som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare och författare till tre böcker: “Mediababe”, “Nätsmart” samt “Du, Linkedin och karriären”.

 

petter-rund-2


Petter
ARTISTEN, VARUMÄRKET OCH ENTREPRENÖREN
Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten "Vinden har vänt" 1998. Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna.

 

TBA2-1

Speaker T.B.A
USE PERFORMANCE ANALYTICS AND DELIVER EXTRAORDINARY SALES RESULTS

Guess who…

 

 

TBA-2-2Speaker T.B.A
HOW THE FLYWHEEL KILLED THE SALES FUNNEL

Guess who…

 

 

 

mikael tKonferencier - 
Mikael Tornving
Mikael Tornving är juristen från Uppsala som blev skådespelare, komiker och manusförfattare. Han har erövrat oss med sin humor och blixtsnabba repliker i tittarsuccén 'Parlamentet' och som den underbart cyniske reportern Rolf Nygård i Melodifestivalen.