<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1854772434769475&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alla vinnare i Sales Award


14.11.2018

På en sprakande Sales Award Gala presenterades vinnarna i de fyra priskategorierna i Sales Award. Det blev ett hårt juryarbete då det var mycket jämt i samtliga kategorier. Se bilder från kvällen här

SalesAwards_commercial_excellence_company_2018

B2B COMMERCIAL EXCELLENCE COMPANY 2018

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.

Vinnare: ACADEMIC WORK

 

SalesAwards_commercial_director_2018

ÅRETS B2B COMMERCIAL DIRECTOR 2018

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna chefer som är goda föredömen för hur man bedriver ett modern och innovativt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld. Priset delas ut av Jenny Berge på SalesOnly Sverige AB.

Vinnare: CHRISTOPHER ENGMAN, CLIMEON

 

SalesAwards_sales_tools_leverantor_2018

ÅRETS B2B SALES TOOL-LEVERANTÖR 2018

Prisets syfte är att lyfta fram nystartade leverantörsföretag som med smarta verktyg och innovativa mjukvarulösningar bidrar till ett utveckla och effektivisera sälj- och marknadsfunktioner i svenska B2B-företag.

Vinnare: SWEET SYSTEMS

 

SalesAwards_b2b_saljare_2018

ÅRETS B2B-SÄLJARE 2018

Prisets syfte är att lyfta fram en säljare som kan agera föredöme och inspiration för hur man bedriver modernt försäljningsarbete i ett yrke under stark förändring. 

Vinnare: PERNILLA JOHANSSON, SIGMA


 

 Läs mer priskategorierna, tidigare vinnare, Sales Award Gala och The Sales Conference HÄR