Om The Sales Conference


The Sales Conference är Nordens största event och mötesplats för B2B-chefer som vill förstå och skapa framtidens försäljning och marknadsföring

The Sales Conference 2019
19:e november, Annexet, Ericsson Globe Arena

Så var The Sales Conference 2018


The Sales Conference 2018 innehöll inte bara världstalare och inspiration från våra partners. Det blev också många kära återseenden och nya bekantskaper. 

BILDER OCH MATERIAL

The Sales Conference – vägleder och inspirerar ledare in i framtiden!


I tio års tid har vi på ProSales Institute arrangerat The Sales Conference. Syftet har alltid varit densamma. Att inspirera och ge dig som ledare mod att förändra. Att göra skillnad. På riktigt. Vi drivs av en ledstjärna att framgång kräver nyfikenhet, passion och en förståelse för vad som händer i vår omvärld. Vi tror på fakta och kunskap. Inte generaliseringar. Vi tror på kraften i en organisation där tillväxt sker organiskt genom försäljning. Försäljning som också bygger starka och varaktiga kundrelationer.

VIlka är på plats?


The Sales Conference riktar sig till dig som vill ligga i utvecklingens framkant av försäljning och marknadsföring inom B2B. På plats träffar du i huvudsak kommersiella ledare; VD:ar, försäljningschefer, marknadschefer, produktchefer, affärsutvecklingschefer och affärsområdesansvariga. Men alla som har ett genuint intresse för affärer är givetvis välkomna!

Under samma dag samlar vi även några av världens främsta auktoriteter och talare inom framtid, trender, teknologi och forskning. Talare som ger dig inspiration och vägledning i ditt viktiga arbete med att generera intäkter till företaget.

Se tidigare talare 

Vi satsar och blir större


Intresset för The Sales Conference har aldrig varit större. Därför flyttade vi 2018 till Annexet i Ericsson Globe Arena där vi samlar närmare 1200 ledare från olika branscher och företag.

Framgången har byggt på ett gemensamt intresse för försäljning där vi tillsammans skapar en säregen miljö och mötesplats för en unik upplevelse. Du träffar experter och leverantörer som alla har samma målsättning. Att utveckla sig själva och sin organisation.

SE BILDER OCH PRESENTATIONER FRÅN 2018

Se bilder och presentationer från 2017

“Det är alltid inspirerande att ibland få umgås med människor som ser saker och ting som ligger lite längre fram än vad man själv gör, för att få fakta och kunskap på hur man bör navigera framgent.”
- Göran Olinder 
Director, Business Area Solutions Samhall AB

Sales Award


Kvällen fylls av en färgsprakande gala med middag, underhållning och prisutdelning till Sveriges bästa kommersiella företag, ledare, leverantör och säljare.

På The Sales Conference Sales Award Gala lyfter vi fram och premierar dessa hjältar tillsammans med en trerätters middag, nätverkande och färgsprakande show. Galan är en unik blandning av inspiration, underhållning och nätverkande.

Sales Award

Om ProSales Institute


ProSales Institute är Fyrtornet i Norden när det gäller framtidens B2B marknad och försäljning. Med fakta, analys och trendspaningar hjälper vi ledare att hålla sig uppdaterade och fatta rätt beslut om investeringar i tillväxtstrategier. Vi gör det genom rådgivning, föreläsningar, forsknings- och trendspaningsprojekt, The Sales Conference, Executive Council och ProSales Network - en tjänst för chefer som vill skaffa försprång genom nätverksbaserat erfarenhetsutbyte, forskningsbaserade verktyg samt inspirerande föreläsningar.

Videos från tidigare års The Sales Conference


Här finner du videos från tidigare års konferenser, från första starten 2008 med över 900 deltagare på Chinateatern i Stockholm, till 10-års jubiléet på Münchenbryggeriet 2017.