Partners och utställare


På The Sales Conference samlar vi några av Nordens ledande leverantörer som ger dig verktyg och insikter för att förbättra er försäljning och marknadsföring.

19:e november, Annexet, Ericsson Globe Arena

Vill du vara partner 2020?


Kontakta Henrik Larsson-Broman på henrik.larsson-broman@prosales.com

HUVUDPARTNER

LINKEDIN


LinkedIn is the world’s largest professional network consisting of more than 660 million members and growing by 2 new members per second. Sales Solutions harnesses the power of the network by enabling sales professionals to target the right buyers, understand key insights and engage with personalised outreach at scale.

HUVUDPARTNER

SalesOnly


Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi. Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag. Läs mer om SalesOnly

Läs mer

HUVUDPARTNER

Scrive


Scrive automatiserar arbetsflöden och dokumentprocesser via världsledande elektronisk signering och identifiering. Marknadsledaren i Norden har idag över 2500 kunder i mer än 40 länder och är ensamma i världen om att använda sig av Blockkedjeteknik för att försegla och säkra de signerade avtalens integritet, något som fått många internationella bolag att välja Scrive före deras större globala konkurrenter

Läs mer

HUVUDPARTNER

Sweet Systems


Som förra årets vinnare av "Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” fortsätter vi att automatisera och digitalisera kundprocesser med fantastiska resultat. Vill du veta mer om oss? Ja, då tycker vi att du ska spana in vår snygga plattform och de verktyg vi erbjuder våra kunder som Nordnet, Ahlsell, SEB och Volvo. 

LÄS MER

HUVUDPARTNER

Audi


Vorsprung durch Technik är inte bara en slogan eller Audis löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all vår verksamhet. Med vår banbrytande teknik och innovativa design är det vi som sätter nya normer för andra.

ProSales Consulting


ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper några av Sveriges ledande B2B företag med deras strategiska utmaningar.

Läs mer 

Vainu


Vainu hjälper (B2B) säljare att hitta de bästa prospekten, rätt tillfälle att ta kontakt och den perfekta säljpitchen baserad på företagsdata. Med vår plattform ser vi till så att du som säljare har allt du behöver för att ge era kunder den skräddarsydda upplevelsen de förväntar sig. Vi erbjuder ständigt uppdaterad företagsdata där och när du behöver den - direkt i ert CRM eller integrerat med dagliga system och processer. 

Läs mer

OneFlow


E-signering är bara början. Oneflow erbjuder en 100% webbaserad e-avtalsplattform, den nya generations e-signeringstjänst, som gör att du på ett säkert sätt kan hantera hela avtalsprocessen på ett ställe. Oneflows användare sträcker sig från småföretag till stora bolag, bl.a. ComHem, Dagens Industri, Coop, vilka har upplevt högre hit rate, kortare säljcykel och högre produktivitet.

Kom igång med Oneflow på oneflow.com/sv

GOAVA


Goava är ett insikts- och prospekteringsverktyg byggt på AI och Machine Learning. Vår Sales Intelligence-plattform hjälper B2B-organisationer att spara tid, nå en högre relevans och öka sin hit rate. Vår plattform berättar vilket företag ni borde kontakta, vem ni borde prata med och vad ni borde prata om. Effektivisera ert arbete genom att lägga mindre tid på uppgifter som kan automatiseras.

LÄS MER

Lime


På Lime älskar vi CRM! Vårt team har glimten i ögat och tjugofem års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Vi utvecklar, säljer, implementerar och supportar allt själva. På så vis kan vi finnas vid din sida genom hela CRM-resan. Syftet? Vi hjälper andra företag att bli kundmagneter.

Läs mer

SuperOffice


SuperOffice är experter på CRM. Vår prisbelönt CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. Låt oss hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla fler kunder. 

Läs mer

Triggerbee


Triggerbee hjälper B2B-företag att uppnå nya säljmål genom att konvertera besökare på hemsidan till heta leads. Med hjälp av vår dynamiska marketing automation-plattform kan ni rikta rätt kommunikation till rätt person vid rätt tidpunkt. Vi har redan hjälpt över 400 kunder att ta sin inbound marketing in i den digitala tidsåldern. Häng me! 

läs mer

Sjöö Sandström


Sjöö Sandström har byggt klockor sedan 1986 och skrev klockhistoria genom att vara den första svenska tillverkaren utav det första svenska armbandsuret 1993. Utveckling och tillverkning sker utan kompromisser, materialval och vikten av skandinavisk design gör klockorna unika och attraktiva på världsmarknaden.

Läs mer

Membrain


Membrain är ett svenskt CRM och Sales Enablement-system specialdesignat för att öka effektiviteten i B2B-försäljning. Vi gör det enkelt att förstå och följa en säljprocess med integrerad metodik, coaching och säljanalys. Flerfaldigt prisbelönat med kunder i 80 länder. Om du tar försäljning på allvar och tröttnat på mossiga CRM som enbart agerar digitala kartotek - hör av dig till oss!

Boka demo

ON24®


ON24® is on a mission to redefine how organizations engage with their audiences, powering interactive, data-rich webinars and content experiences that help people connect on a more human level and make smarter business decisions.
Through the ON24 Platform, marketers can create live, always-on and personalized digital experiences, understand audience behaviour and turn that intelligence into action. Informed by more than a billion engagement minutes — including 12 million polls, 1.3 million surveys, 1.5 million conversations, and conversion of over 17 million resources — marketers drive more revenue from ON24 webinars than any other digital channel.

Läs mer

Upsales


Upsales har sedan starten 2003 utvecklats till en av Europas ledande aktörer inom sälj och marknadsstöd med över 600 kunder i 10 länder. Genom att kombinera CRM med marketing automation och IP-styrd annonsering i samma plattform, erbjuder Upsales en totallösning för företag som vill växa och anpassa sig till kundens nya köpprocess.

LÄS MER

Leadfront


Vi på Leadfront hjälper företag att öka sin konkurrenskraft genom att kombinera strategisk förmåga med passion för modern teknik och kreativa lösningar. Tillsammans med våra kunder etablerar vi moderna arbetssätt inom marknadsföring och försäljning genom att kombinera kompetens, effektiva processer och stödjande teknik. Vi är med under hela resan, från strategi och planeringsarbete till dess att de nya arbetsprocesserna och verktygen är etablerade och fungerar i det dagliga arbetet.
“Vi ser helheten och identifierar snabbt var insatserna behövs för att nå resultat.”

Läs mer

S2


S2 är en webbaserad plattform för försäljning och kundservice.
Inom området försäljning förenklar S2 sälj, prospektering, mötesbokning och genomförande av undersökningar.
Inom kundservice ger S2 dina kunder tillgång till enkel och smidig kundservice.

Läs mer

GetAccept


GetAccept fick tidigt uppmärksamhet genom vårt deltagande i världens mest prestigefyllda företagsacceleratorer Y-Combinator (Silicon Valley, USA). Vi vill förändra hur företag arbetar med säljdokument genom vår smarta lösning för e-signering, dokumentspårning och säljautomatisering. Vinn fler affärer - Snabbt, enkelt och säkert! 

Läs mer

 

BISEVO


Vill du hjälpa dina säljare att utvecklas till sin fulla potential? Finns det aktiviteter och beteenden som du skulle vilja se mer av hos dina säljare/chefer? 
Bisevo hjälper dig att uppnå det genom att kombinera gamification med utbildning inom sälj och ledarskap. Genom att förena forskningen inom motivation med kraften inom speldesign skapar gamification framgångsrika medarbetare och företag.  
Vår spelplattform GameChanger Bisevo är en träningsapp för yrkesroller och syftet är att stödja och belöna medarbetarna när dom utför viktiga arbetsuppgifter.

LÄS MER

UC


Vi är UC. Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta säkrare affärsbeslut. Säkrare affärsbeslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.

Läs mer

Goalplan


Goalplan har ett mål - det är att göra den dagliga processen med att mäta resultat och engagera medarbetare i stora säljorganisationer så enkelt och effektivt som möjligt.
Goalplan ger dig transparens, kontroll och möjligheten att "ta action" i realtid på alla nivåer i säljorganisationen.
Vi försöker inte uppfinna hjulet, vi vill bara säkerställa att du optimerar processen som leder till ökade resultat.

Läs mer

igomoon


iGoMoons mission är att hjälpa B2B-företag som har defenierade tillväxt mål att växa genom datadriven kommunikation, smart-teknologi och relevant innehåll. 
 
 

BOOKMASTER


Vi på Bookmaster hjälper företag att få nya kunder. Vi jobbar med mötesbokning, leadsgenering och säljcoachning i en gedigen process vi har jobbat fram under 17år i branschen. Vi finns med i processen från början till slut med ett enda fokus: vi vill att du ska få nya kunder!

LÄS MER

STARTDELIVER


Startdeliver är en ny generationen mjukvara (SaaS) inom Customer Success - ett nytt sätt att jobba med kunder. Företag som använder Startdeliver är datadrivna och jobbar med att leverera mätbara resultat till sina kunder, allt sker i och genom vår plattform. De här företagen har insett att det enda långsiktiga sättet att växa är att aldrig sluta leverera.

LÄS MER

Smartsign


Smartsign är en av världens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage. Med omfattande integrationsmöjligheter, oavsett om det handlar om sociala medier eller datavisualisering och KPIer, kan Smartsign förstärka din kommunikation där målgruppen rör sig. Enkelt och automatiserat, med den erkänt höga synligheten hos digital skyltning.

Läs Mer

Huthwaite


Skapare av SPIN® Selling

Huthwaite är världsledande inom sälj- och förhandlingsträning. Våra lösningar är förankrade i omfattande beteendeforskning om vad de allra skickligaste säljarna gör för att bli framgångsrika. Vi skapar beteendeförändring vilket leder till förändrade resultat.

LÄS MER

EVENTPARTNER


Nine Yards - byrån som levandegör ditt varumärke

Nine Yards skapar engagemang mellan människor och varumärken. Vi aktiverar strategier och levandegör varumärken genom att skapa unika upplevelser. Brand Experience är upplevelsen av ditt varumärke, oavsett kanal och vi på Nine Yards skapar den – från idé till aktivering. Vi är specialister på att nå bästa möjliga effekt – oavsett om det är event och möten, digital kommunikation, strategiarbeten eller rena kommunikationsuppdrag.”

Marketing Partner


NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

Är du intresserad av att bli partner?


Kontakta Henrik Larsson-Bromanhenrik.larsson-broman@prosales.com eller tel. 0730-816 866

Läs mer