Sales Awards


En oförglömlig galakväll tisdagen den 19 november, där vi hyllar förebilder och ambassadörer inom B2B. Direkt efter The Sales Conference.

SalesAwards_2019

MISSA INTE ÅRETS HÖJDPUNKT


Varje dag görs föredömliga insatser i svenskt näringsliv, där organisationer och individer bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. På Sales Awards hyllar vi dessa hjältar, tillsammans med en trerätters middag och en färgsprakande show. Galan är en unik blandning av inspiration, underhållning och nätverkande. Allt detta direkt efter The Sales Conference.

BOKA BILJETTER

Underhållning i världsklass


Inget firande är komplett utan en färgsprakande show. Vi vill skapa en oförglömlig galakväll, där du serveras fantastisk mat och dryck, och samtidigt får ta del av underhållning i världsklass. Ta med dig kunder och kollegor, och låt dig svepas in i en värld av upplevelser för alla sinnen. Artister meddelas inom kort.

Vi hyllar förebilder och ambassadörer inom B2B


På Sales Awards lyfter vi fram och belönar organisationer och individer som är goda förebilder och ambassadörer för hur man bedriver modernt sälj- och marknadsarbete. Priskategorierna är "B2B Commercial Excellence Company of the Year", "B2B Commercial Excellence Director of the Year", "B2B Sales Tool Supplier of the Year" och "B2B Salesperson of the Year".

Läs hur vinnarna tas fram

Inspiration, underhållning och nätverkande


På Sales Awards möts B2B-chefer från olika företag och branscher. Passa på att vidga ditt nätverk och träffa andra utvecklingsorienterade beslutsfattare, som vill förstå och skapa framtidens försäljning och marknadsföring. Eller varför inte anordna en teambyggande aktivitet, tillsammans med kunder och kollegor?

Boka biljetter

PRISKATEGORIER


B2B Commercial Excellence Company of the Year

Prisets syfte är att lyfta fram företag inom B2B som har skapat hållbar organisk tillväxt, och bedriver sälj- och marknadsarbetet på ett kund- och försäljningsorienterat sätt.

 

B2B Commercial Excellence Director of the Year

Syftet med priset är att belöna chefer inom B2B som är representanter för ett modernt ledarskap i en föränderlig värld.

 

B2B Sales Tool Supplier of the Year

Prisets syfte är att lyfta fram företag inom B2B som levererar innovativa och effektiva verktyg för att stödja sälj och marknad.

 

B2B Salesperson of the Year

Syftet med priset är att belöna säljare inom B2B som är representanter för ett modernt arbetssätt i ett föränderligt yrke.

 

Nominera

EN FAKTABASERAD URVALSPROCESS


Nomineringen, urvalet av finalister och det slutgiltiga valet av vinnare i varje kategori följer en noggrann process. Vi använder oss av både kvalitativa och kvantitativa data för att säkerställa en så objektiv och rättvis process som möjligt. Frågor kring processen besvaras av Peter Vaigur, forskningsledare ProSales Institute. Du kan också ladda ner en infographic här som visar hur processen ser ut.

Sales Awards Partner


salesonly-1 UC_Logo_Update_Pos sjooslogo

WinLoss_1_black